Ömerli Galip Öztürk İlkokulu

Vizyon: 1-Teknolojik Yeniliklerden Yararlanarak çağın gereklerine uygun bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamak 2-Öğrenci merkezli öğretim metodlarını uygulayarak etkin ve kalıcı öğrenmeyi sağlamak. 3-Okul içi ve dışı öğeler arasındaki iletişimi arttırmak 4-Okulumuzdaki tüm paydaşların her gün daha iyiye.daha güzele ulaşmasını sağlamak.

Misyon: Okulumuzdaki bütün öğrencilerin Milli Eğitim Temel ilkeleri ve Amaçları doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak. onların bilgili.becerili ve kendine güvenen bireyler olarak iyi yetişmelerine fırsat tanıyarak sağlıklı düşünen.kendini sürekli geliştiren.başarılı bireyler olarak topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Erasmus+ projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda Erasmus+ kapsamında "Think Green" ve "Catching Language Universality With Music" adlı projeler yürütülmektedir.

WEB - https://omerligalipozturkio.meb.k12.tr

Adres - Ömerli Mahallesi Çarşamba/SAMSUN

Yerleşim Yeri - Ömerli Mahallesi Çarşamba/SAMSUN

Adres - Ömerli Mahallesi Çarşamba/SAMSUN

Ulaşım Mahallemizden ilçe merkezine özel araçla ulaşım sağlanmaktadır. İlçe merkezinden il merkezine belediye otobüsleri mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe Merkezine 7 km, il merkezine 43 km uzaklıkta